fbpx
Політика

Депутат Бригинець здивований ставленням деяких людей до участі у протестах

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець розповів про те, що спілкувався з однією людиною, яка повідомила йому, що на акції протесту ходять лише ті, кому платять. Саме тому, як зазначив Бригинець, ця людина, що працює журналістом, ходить на акції виключно по роботі, за що отримує гроші, а от як простий громадянин він у них не бере участі – через відсутність оплати.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За словами самого Бригинця, на протестах дійсно зустрічаються проплачені люди – це провокатори і ті, кого привели невдахи-активісти, щоб показати свій вплив. Але, незважаючи на це, депутат вважає, що це не є причиною для того, щоб «мазати всіх одним кольором».

«Шкода, що такі персонажі формують громадянську думку, примножуючи свою неадекватність силою своїх ЗМІ» , – написав Олександр Бригинець в Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Опозиціонер зізнався, що йому було б цікаво дізнатися, чи спеціально ЗМІ підбирають таких соціальних апатиків, щоб руйнувати свідомість суспільства.

Читайте також: