fbpx
Футбол

“Дніпро” вирушив до Португалії на матч з “Пасушем”

Сьогодні вранці футболісти "Дніпра" вирушили до Португалії на завтрашній матч групового турніру Ліги Європи проти клубу "Пасуш Феррейра", повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ФК "Дніпро".

Як і інший суперник дніпрян по групі – румунський "Пандурій", аутсайдер португальського чемпіонату "Пасуш" єврокубкові домашні матчі проводить за межами свого міста – в Гімараєші. До місця призначення команда добереться в два етапи: спочатку літаком до Порту, а потім автобусом в Гімарайнш.

У поїздку головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос, як завжди, взяв 20 гравців. Воротарів Яна Лаштувку, Дениса Бойка, Ігоря Варцаба; захисників Ондржея Мазуха, Віталія Мандзюка, Євгена Чеберячка, Івана Стрініча, Дугласа, Артема Федецького; півзахисників Джаба Канкава, Джуліано, Євгена Коноплянку, Бруно Гама, Євгена Шахова, Руслана Ротаня, Сергія Політила; нападників Ніколу Калініча, Євгена Селезньова, Романа Зозулю, Матеуса.

У Дніпропетровську залишилися Олександру Влад, Сергій Кравченко, Денис Кулаков, Олександр Кобахідзе, Андрій Близниченко.

Сьогодні ввечері о 19:30 за київським часом відбудеться передматчева прес-конференція головного тренера і одного з футболістів "Дніпра". Після цього розпочнеться тренування дніпрян на полі стадіону "Афонсу Енрікеш". ​​

Джерело: УНН

Читайте також: