fbpx
Шоу-бізнес

Костя Цзю розлучається

 44- річний боксер Костя Цзю подає на розлучення.

Після 20 років шлюбу з Наталією, спортсмен прийняв рішення змінити сімейний статус і почати зовсім новий етап у своєму житті. Процедура розлучення відбудеться в Австралії 3 грудня поточного року.

Нагадуємо, що Костя Цзю має 2 громадянства, а його дружина Наталя постійно живе саме в Австралії разом з дітьми. До слова, згідно з чутками, саме в Австралії Наталю «кинув напризволяще» сам Костя.

За повідомленнями інсайдерів, Костя Цзю залишив дружину Наталю і трьох дітей заради нових відносин з якоюсь московською моделлю. Нагадуємо, що Костя Цзю та Наталія виховують трьох дітей – 19-річного Тимофія, 15-річного Микиту і 11-річну Настю. Як каже Наталя, вони мають намір розлучитися друзями, і збираються спілкуватися по телефону. Проте жінка вирішила твердо відмовитися від аліментів, пояснивши свою позицію так: «Ні копійки я від нього не візьму. Я в змозі матеріально подбати про дітей. Їм зараз потрібні не гроші, а увага. Буду рада, якщо він зможе частіше бачитися з ними. Нещодавно дочці виповнилося 11 років, і вона заплакала, що тата немає на її святі. Ми підрахували, і виявилося, що Костя був присутній всього лише на трьох її днях народження… Я вдячна Кості за ті 20 щасливих років, що ми прожили разом. Можливо, в майбутньому поруч зі мною з’явиться інший чоловік, який буде нехай і не чемпіоном, але просто хорошою людиною».

До слова, шлюб їх розпався ще два роки тому, проте зараз вони просто оформлять всі необхідні папери. Подейкують, що після закінчення спортивної кар’єри Кості Цзю довелося починати життя з нуля. В Австралії йому було більше нічого робити, тому він оселився в Москві, де відразу ж потрапив у товариство прекрасних дівчат. Наталка також хотіла повернутися до Росії, проте відмовилася, оскільки діти були проти.

До слова, Костя Цзю відмовився від будь-яких коментарів, і на розлученні він, найімовірніше, присутнім не буде, а документи отримає прямо до Москви.

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: