fbpx
Економіка

Більше 148 млн грн єдиного соціального внеску надійшло від голосіївців

 

Про це під час прес-конференції повідомила начальник ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Олена Мазурова

 "За звітний період "вересень-2013 року" голосіївці подали близько 14 тисяч звітів про нараховані суми внеску, 82,75% яких – засобами електронного зв’язку", – наголосила вона. Олена Михайлівна підкреслила, що передача функцій з адміністрування єдиного внеску до Міндоходів не створила жодних незручностей для платників податків Голосіївського району.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

 "Кожен клієнт міг проконсультуватися з провідними фахівцями, а також отримати друковані пам’ятки з рекомендаціями щодо заповнення розрахункових документ"”, – наголосила керівник.

 Олена Мазурова звернула увагу, що звіт, надісланий поштою, не вважається поданим. У паперовому вигляді звітність потрібно подавати особисто лише до Центрів обслуговування платників податків. Тож електронний формат звітування зекономить час та кошти платників.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

 Отримати посилені сертифікати відкритих ключів можна безкоштовно в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів. Платникам Голосіївського району потрібно звернутись за адресою: вул. Жилянська 23, кабінет 104.

 За матеріалами: ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів в Києві

Читайте також: