fbpx
Політика

З Німеччиною необхідно домовитися про екстрадицію Ю.Тимошенко після лікування – О.Єфремов

 Після прийняття законопроекту, який дозволить Юлії Тимошенко виїхати на лікування до Німеччини, Україна повинна підписати з німцями договір або просто узгодити без формального оформлення документ з питання подальшої екстрадиції Ю.Тимошенко в Україну після лікування. Про це на брифінгу розповів лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент УНН.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Питання екстрадиції – це питання до правоохоронних органів іншої держави. І я сумніваюся, що інша держава буде виконувати ці умови, якщо ми з ним не підпишемо відповідний документ, не домовимося. Тому законопроект, який ми будемо приймати щодо можливості Тимошенко виїхати на лікування, повинен бути узгоджений з приймаючою стороною. Якщо ми приймемо законопроект формально, то ми повинні розуміти, що інша країна його може не виконувати", – зазначив О.Єфремов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: