fbpx
Політика

Діячі науки і культури Північної столиці звернулися до губернатора з проханням не перешкоджати “Російському маршу”

 Сьогодні, 23 жовтня, петербурзькі діячі науки і культури виступили із зверненням до губернатора Петербурга Георгія Полтавченка, в якому вони попросили не перешкоджати проведенню «Російського маршу», який повинен відбудуться 4 листопада.

 "Виходячи з тривожної тенденції минулих років – будь-які спроби народного святкування, яке організовується «знизу», присікаються. На дані спроби накладають різні образливі кліше. Ви вважаєте, що така політика не сприятиме народній єдності, а навпаки – лише ділить громадян за принципом – кому по праву можна бути учасником даного свята, а кому не можна", – передають у своєму зверненні діячі науки.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 "Підростає нове покоління росіян. У кожного з них своє бачення світу. Нам необхідно не перешкоджати їм, а навпаки – допомагати. Ми повинні сприяти тому, щоб їхні ініціативи реалізовувалися виключно в мирному руслі. Вас не повинно бентежити слово "російська", яке вони так часто застосовують. Це слово відображає наше коріння і нашу спільну історію", – свідчить послання губернатору.

Читайте також:  МЗС України заявило, що не визнає президентства Путіна і закликало інші країни зробити так само

 За матеріалами: rosbalt.ru

Читайте також: