fbpx
Політика

Глава Міноборони РФ Шойгу візьме участь у засіданні Ради Росія-НАТО в Брюсселі

Міністр оборони Російської Федерації генерал армії Сергій Шойгу відправився до Брюсселя, де буде брати участь у засіданні Ради Росія-НАТО на рівні глав оборонних відомств, запланованому на середу, 23 жовтня в штаб-квартирі Північноатлантичного альянсу в бельгійській столиці.

"Учасники засідання обговорять проблеми забезпечення європейської безпеки, протидії міжнародному тероризму, перспективи подальшого розвитку відносин між Росією і Північноатлантичним альянсом", – повідомив журналістам начальник Управління прес-служби і інформації Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Повідомляється також, що в ході свого перебування в Брюсселі Сергій Шойгу має намір провести ряд двосторонніх зустрічей, серед яких зустріч з генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном, а також міністрами оборони Великобританії Філіпом Хаммондом, Італії – Маріо Мауро і США – Чаком Хейгелом. Передбачається, що в рамках зустрічей обговорюватимуться найбільш актуальні питання міжнародного становища на даний момент, а також, порушать питання майбутньої співпраці.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: