fbpx
Новини світу

Геннадій Онищенко призначений помічником прем’єр-міністра Росії

 Екс – голова Росспоживнагляду Геннадій Онищенко буде тепер працювати на посаді помічника голови уряду Російської Федерації. Нагадаємо, інформація про те, що Онищенко залишає посаду керівника Росспоживнагляду з’явилася ще вчора, а от про те, де продовжить свою діяльність добре відомий не тільки в Росії чиновник, не повідомлялося.

 Сьогодні ввечері низка ЗМІ повідомляють про те, що звільнений від обов’язків голови Росспоживнагляду Геннадій Онищенко стане помічником російського прем’єра, а вакантну посаду в Росспоживнагляді забере Анна Попова. Така інформація наводиться з посиланням на заяву секретаря голови уряду Російської Федерації Наталії Тімакової.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Повідомляється, що Анна Попова призначена виконуючою обов’язки керівника Росспоживнагляду. За словами Наталії Тімакової, «остаточне рішення по кандидатурі керівника цього відомства буде прийнято пізніше».

 Крім того, із заяви секретаря голови уряду Російської Федерації випливає, що Дмитро Медведєв запропонував Геннадію Онищенку перейти на роботу в апарат уряду на посаду помічника прем’єр – міністра ще рік тому. Геннадій Онищенко звільнений від обов’язків голови Росспоживнагляду у зв’язку із закінченням строкового річного договору, укладеного після досягнення нею 60 – річного віку.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 За матеріалами: УНН

Читайте також: