fbpx
Авто

Nissan відкликає більше 180 000 автомобілів через несправність гальм

 Японський автомобільний концерн Nissan Motor Co в черговий раз оголосив про відкликання зі світових ринків більше 180 000 автомобілів у зв’язку з дефектом гальмівної системи, який може призвести до аварії. Відкликанню підлягають позашляховики Pathfinder, а також ряд автомобілів люксової марки Infiniti (JX35 і QX60). Дефекти у всіх автомобілях усунуть безкоштовно.

 В основному, будуть відкликані автомобілі з американського ринку (близько 150 000 одиниць). Решта машин з дефектами гальмівної системи були продані в Канаді, Китаї, Росії та інших країнах. «У авто необхідно буде виправити програмне забезпечення антиблокувальної гальмівної системи /ABS/, неправильні налаштування якої можуть призвести до подовження гальмівного шляху», – заявили представники компанії Nissan. Також в концерні відзначили, що поки про будь-які  ДТП, викликаних цією несправністю, їм невідомо.

 Останній раз автомобільний концерн Nissan Motor Co оголошував про відкликання по всьому світу 900 000 своїх автомобілів різних моделей в кінці минулого місяця унаслідок несправності в системі датчиків прискорення.

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: