fbpx
Футбол

ЦСКА програв 1:2 «Манчестер Сіті», а на «Арені Хімки» перед матчем пофарбували газон

Щойно на «Арені Хімки» завершився матч третього туру групового раунду Ліги чемпіонів ЦСКА – «Манчестер Сіті», в якому армійці з рахунком 1:2 програли гостям з Туманного Альбіону.

 Підопічні Леоніда Слуцького намагалися грати на рівних з командою Мануеля Пеллегріні, але складалося таке враження, що «Манчестер Сіті» при необхідності може додати ще, а от ЦСКА грає на межі своїх можливостей. Можливо, це і не так, але підсумковий результат на табло. За ЦСКА на 31-й хвилині забив Зоран Тошич, а в складі «Манчестер Сіті» на 33-й і 42-й хвилинах відзначився Кун Агуеро.

Сьогодні ввечері у ряді ЗМІ з’явилася досить цікава інформація, пов’язана з підготовкою «Арени Хімки» до проведення матчу ЦСКА – «Манчестер Сіті». Повідомлялося, що перед грою співробітники стадіону підфарбовували поле в зелений колір. Дана акція проводилася за допомогою спеціальної розпилювальної машини. Нагадаємо, що нещодавно на «Арені Хімки» не дозволили проводити матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів між ЦСКА і чеською «Вікторією». Цей поєдинок армійці змушені були грати на «Петровському» в Санкт-Петербурзі. До речі, той матч підопічні Леоніда Слуцького виграли.

За матеріалами: isport.ua, vz.ua

Читайте також: