fbpx
Спорт

Російський баскетболіст С. Карасьов хоче заслужити право знятися оголеним для глянцевого журналу

Російський баскетболіст клубу НБА "Клівленд Кавальєрс" Сергій Карасьов готовий сфотографуватися повністю оголеним для щорічного випуску журналу "ESPN Magazine", передає УНН з посиланням на російські ЗМІ.

"ЕSPN Magazine" щорічно випускає додаток, в якому зірки спорту фотографуються оголеними, з 2009 року. З гравців НБА в ролі моделей для журналу знімалися Дуайт Ховард, Блейк Гріффін, Амарі Стаудмайер.

"Чому б і ні. Але запрошення на таку фотосесію ще треба заслужити, – сказав С. Карасьов. – Щоб потрапляти на сторінки журналів, треба виходити на перші ролі в лізі. Буду старатися, працювати. Доб’юся свого, а потім можна буде і голим знятися".

Влітку 19-річний Карасьов був обраний "Клівлендом" на драфті НБА під 19-м номером. Раніше він виступав за підмосковний "Тріумф". За словами гравця збірної Росії, вже в перших контрольних матчах за нову команду він відчув різницю між НБА і європейським баскетболом.

"Перш за все, важче фізично. І в захисті потрібно дуже багато працювати. Причому гра в обороні – це головне. Якщо за помилки в атаці тренери ще прощають, то за слабку гру в захисті – ні. Відразу ж посадять на лаву. Від нас вимагають грати в обороні на повну", – зазначив С. Карасьов.

Баскетболіст зізнався, що з нетерпінням чекає старту сезону НБА і при цьому не відчуває зайвого хвилювання, йому подобається Клівленд.

"Хоча після Москви, звичайно, незвично – розміри міста малі. Але для мене головне, що тут є все, що потрібно для баскетболу", – резюмував С. Карасьов.

Джерело: УНН

Читайте також: