fbpx
Шоу-бізнес

Марина Александрова залишає Росію?

 Знаменита російська актриса Марина Александрова давно і з великим успіхом будує кар’єру в Росії. Саме там актриса здобула популярність і її щиро полюбили глядачі.

 Однак зовсім недавно Марина Александрова зробила шокуючу заяву, сказавши, що вона не має наміру довго затримуватися на батьківщині й у її найближчих планах – переїхати в іншу країну. Куди саме Марина Александрова хоче виїхати, невідомо, так як зірка ще й сама не вирішила.

 Цілком можливо, що це буде якась європейська країна, втім, Марина Александрова повідомила, що не виключає можливості переїзду до Америки.

 Вже після еміграції актриса збирається задуматися про народження другої дитини, проте з Росією плани актриси більше ніяк не пов’язані. Знаменитість просто не бачить в Росії майбутнього ні для себе, ні для своєї сім’ї.

 Численні шанувальники Марини Александрової вкрай засмучені таким рішенням своєї улюблениці, але вони сподіваються, що актриса все ж змінить своє рішення або, принаймні, часто буде приїжджати на батьківщину.

 Нагадуємо, що Марина Александрова – російська актриса, на рахунку якої ролі в більш ніж 30 картинах, серед яких і настільки знамениті, як: «All inclusive, або Все включено» і «Висоцький. Спасибі, що живий».

 За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: