fbpx
Політика

Анатолій Кінах закликав політиків об’єднатися заради розвитку України

Народний депутат від фракції «Партії регіонів» Анатолій Кінах вважає неприпустимим переводити стратегію розвитку української держави, процеси євроінтеграції в площину з’ясування стосунків між політиками. Тому він пропонує всім політичним силам об’єднатися, щоб створити умови розвитку України як сучасної конкурентоспроможної демократичної держави. Про це він заявив, виступаючи з трибуни Верховної Ради в середу, 23 жовтня.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За словами політика, в сучасному світі жорстко загострюється політична і економічна конкуренція, боротьба за ринки збуту. І Україна, як найбільша за територією держава в Європі, дуже сильно відчуває на собі всі ці процеси. На шляху створення європейських умов в українській державі, свої зусилля повинні об’єднати всі, але в першу чергу політики.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Незважаючи на поточну особисту політичну конкуренцію, має дуже важливе значення консолідація всіх суспільно-політичних, владних, опозиційних сил навколо введення в Україні сучасних демократичних міжнародних стандартів», – зазначив Анатолій Кінах.

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: