fbpx
Література

Кортні Лав написала мемуари

Співачка Кортні Лав завершила роботу над своєю автобіографією. Реліз книги намічений на 1 грудня поточного року. Назва мемуарів не розголошується, відомий лише обсяг твору -майже 400 сторінок.
 
Основний наголос в автобіографічній книзі Кортні Лав робить на свої непрості стосунки з чоловіком Куртом Кобейном і їх спільною дочкою Френсіс. Також співачка повідає читачам про свої романи з музикантом Smashing Pumpkins Біллі Корганом і Трент Резнор з Nine Inch Nails. Особливе місце в мемуарах Кортні Лав приділено її музичній кар’єрі, яка почалася в 80-ті роки минулого сторіччя. Критики відзначають, що книга написана з прямолінійністю і дотепністю.
 
Раніше, анонсуючи роботу над своєю автобіографією, співачка повідомляла, що їй допомагає журналіст Ентоні Бозза. Кортні обіцяла, що постарається не розтягувати оповідання, так як сама колись не могла до кінця дочитати мемуари Кіта Річардса саме через значний обсяг книги.
 
Кортні Лав крім роботи в гранж-групі The Hole досить успішно знімалася в кіно. Так, за виконання ролі у фільмі «Народ проти Ларрі Флінта» Мілоша Формана вона навіть номінувалася на премію «Золотий глобус».

 

Кортні Лав (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: