fbpx
Політика

Азаров: Виробництво в регіонах має розширюватися

Прем’єр-міністр України Микола Азаров вважає, що місцева влада повинна активізувати роботу з розширення виробництва, створення сприятливого бізнес-клімату в регіонах і залучення інвесторів. Від цього залежатиме не тільки добробут місцевих жителів, але і бюджетів територіальних громад в цілому. Головне, чим повинні займатися керівники на місцях – створювати нові робочі місця. Саме за цим критерієм глава уряду обіцяє оцінювати роботу місцевого керівництва.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Я вимагаю, щоб місцева влада щоденно працювала над розширенням виробництва, створенням сприятливого бізнес-клімату в регіоні, залученням інвестицій тощо. Тобто всім тим, що повинно наповнювати бюджети територіальних громад і створювати нові робочі місця», – заявив Микола Азаров у ході сьогоднішнього засідання Кабінету міністрів.

За прогнозами глави уряду, механізми стимулювання створення робочих місць (закладені в законі «Про зайнятість населення»), дозволять забезпечити роботою понад 110 тисяч осіб. А це вдвічі більше в порівнянні з торішніми показниками.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: