fbpx
Новини світу

iPad mini 2 представлений офіційно

 У рамках презентації 22 жовтня, компанія Apple представила не тільки iPad Air, але також оновлену версію iPad mini.

Насамперед відзначимо, що сталося те, чого багато хто так сильно чекав – планшет отримав оновлений Retina -дисплей з роздільною здатністю 2048 на 1536 пікселів. При цьому слід зауважити, що останнім часом навпаки ходили чутки про те, що iPad mini 2 не отримає Retina-дисплей через проблеми зі споживанням енергії. На щастя, ці чутки не підтвердилися.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Також iPad mini 2 отримав новий процесор – Apple A7, чого вже навряд чи хто-небудь чекав. Таким чином новинка ніяк не поступається своєму «старшому братові» iPad Air і новому iPhone 5s – в цих апаратах використовується той же самий процесор, побудований на 64-бітній архітектурі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

При цьому, зовні iPad mini 2 ніяк не змінився і він як і раніше доступний у двох кольорах – білому і чорному.

У той же час, зросла вартість пристрою. Якщо торік iPad mini коштував 329 доларів, то вартість його оновленої версії виросла до 399 доларів, у той час як перше покоління планшета подешевшало до 299 доларів.

Читайте також: