fbpx
Новини світу

Названо 25 IT-компанії світу з найвищими зарплатами

Моніторинговий проект Glassdoor.com назвав 25 найбільших IT-компаній планети з найбільш привабливими для співробітників зарплатами. Про це 22 жовтня повідомляють ЗМІ.

Рейтинг очолює виробник мережного апаратного забезпечення компанія Juniper Networks. Компанія має понад 10 тисяч співробітників, її виручка за один рік складає 4,4 мільярдів доларів. Середня базова заробітна плата в компанії Juniper Networks – приблизно 160 тисяч доларів на рік.

На другому місці опинилася компанія LinkedIn (136,4 тис. доларів). Третю позицію зайняла інтернет-компанія Yahoo (130,3 тис. доларів).

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У першу п’ятірку списку також потрапили компанії Google (127,1 тис. доларів) і Twitter (124,9 тис. доларів). Аpple відстала від конкурентів зовсім небагато (124,6 тис. доларів), недалеко від неї в рейтингу розташувалися Oracle (122,9 тис. доларів), Walmart (122,1 тис. доларів) і соціальна мережа Facebook (121,5 тис. доларів). Останнє місце в десятці лідерів зайняла компанія Integral (117,9 тис. доларів).

Відзначимо, що хоча соцмережа Facebook і зайняла десяте місце в списку зарплат, співробітники даної інтернет-компанії можуть отримувати найбільші премії після реалізації проекту чи за результатами періоду. Багато працівників компанії Марка Цукерберга отримують премії в акціях Facebook, що не було відображено в рейтингу. Також у Glassdoor.com відзначають, що в даний список потрапили компанії, де працюють колективи не менше п’ятдесяти програмістів і/або інженерів, тому теоретично є можливість оскаржити лідерство компанії Juniper Networks.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Нагадаємо, як підрахували фахівці в компанії Cisco, цьогоріч глобальний Інтернет допоможе приватному бізнесу в усьому світі заробити не менше 613 000 000 000 доларів.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: