fbpx
Футбол

22 жовтня в Київ на 4 дні прилітає швейцарський “Тун”

Сьогодні ввечері о 19:15 в Київ на матч групового турніру Ліги Європи прибувають футболісти швейцарського "Туна", передає УНН з посиланням на "динамівську" прес-службу.

Прямо з аеропорту "Київ" швейцарці відправляться в розташований в історичній частині міста, недалеко від "Золотих воріт", готель "Реддісон".

У середу вранці в планах "Туна" прогулянка по парку, а ввечері, о 19:00, тренування на НСК "Олімпійський". Перед ним наставник команди Урс Фішер і один з гравців проведуть прес-конференцію. На тренування гості, крім обов’язкових атрибутів – стаціонарних і переносних воріт, м’ячів і т.д. – замовили свіжі фрукти, 120 пляшок води, чай, каву, лід. Завершиться програма дня офіційною вечерею представників обох команд і УЄФА.

У день гри, 24 жовтня, тренери "Туна" вирішили не відсиджуватися в готелі, організувавши для своїх підопічних прогулянку в одному з довколишніх парків.

На НСК "Олімпійський" делегація команди виїде в четвер о 18:00, за дві години до стартового свистка арбітра.

До Швейцарії футболісти і тренери повернуться в другій половині дня п’ятниці. Рейс в Берн з аеропорту "Київ" "Тун" запланував на 15:00.

Джерело: УНН

Читайте також: