fbpx
Новини світу

Європа закликає Україну вирішити питання Тимошенко до 18 листопада

 Європейські політики закликають українську владу вирішити питання Тимошенко максимум за тиждень до підписання Угоди про асоціацію. Значною мірою, рішення щодо підписання документа залежатиме від звіту місії Пета Кокса та Олександра Квасневського щодо питання Тимошенко. Про це сьогодні журналістам повідомили міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський та міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт після зустрічі з президентом України Віктором Януковичем.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Останній строк це 18 листопада, і у нас вже немає часу для блефу, тому це питання має вирішитися найближчим часом, на засіданні ради міністрів закордонних справ», – заявив Радослав Сікорський.

 Своєю чергою, Карл Більдт додав, що багато чого буде залежати від результатів перебування місії Кокса – Кваснєвського в Україні.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Якщо буде зелене світло від місії, тоді так, Україна підпише, якщо його не буде – тоді немає… Все залежатиме від звіту, який буде звіт, такий буде і результат», – підкреслив міністр закордонних справ Швеції.

 За матеріалами: pravda.com.ua

 

Читайте також: