fbpx
Політика

Володимир Путін рішуче розкритикував дії керівництва московського району Бірюльово

 Російський лідер Володимир Путін вперше дав свої коментарі ситуації в столичному районі Бірюльово. Президент Російської Федерації рішуче розкритикував місцеву владу і зазначив, що невдоволення місцевих жителів накопичувалося не один рік, проте влада Бірюльово закривала очі на їхні запити.

 "Як правило, розбрати на грунті міжнаціональних відносин зароджуються на місцях. Дуже важливо завчасно їх блокувати", – заявив Володимир Путін в ході засідання Ради з міжнаціональних відносин.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 За словами російського президента, керівники на місцях, на жаль, частіше воліють кабінетну роботу.

 "Користі від роботи в кабінеті або немає зовсім, або вона є, але її дуже мало", – продовжив розмірковувати Володимир Путін.

 "Люди неодноразово зверталися і до місцевої управи, і в поліцію, і безпосередньо до керівництва округу. Навіщо потрібна така влада, яка не хоче знати ситуацію такою, якою вона насправді складається на місцях. Така влада не чує людей і не вживає жодних заходів", – додав російських лідер.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Крім цього, Володимир Путін звернувся до лідерів російських мусульманських організацій, з проханням внести свій внесок у соціальну адаптацію мусульман, які приїжджають на заробітки до Росії.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: