fbpx
Міжнародна економіка

Росспоживнагляд приступив до перевірок фабрик Roshen

 Росспоживнагляд приступив до перевірки Київської кондитерської фабрики української компанії Roshen. Про це повідомляють представники кондитерської компанії.

 "Перевірка Київської кондитерської фабрики вже почалася. На данний момент нам невідомо, яка з наступних фабрик буде обрана для перевірки представниками Росспоживнагляду", – повідомляють у кондитерської компанії.

 Нагадаємо, що ще в липні Росспоживнагляд ввів заборону на постачання до Росії шоколаду і цукерок, які вироблялися на чотирьох українських фабриках Roshen. Тоді представники Росспоживнагляду виявили порушення в складі українських цукерок.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Вже в середині серпня в ході переговорів керівника Росспоживнагляду Геннадія Онищенка і міністра аграрної політики і происловості України Миколи Присяжнюка, які відбулися в Москві, був визначений механізм повернення продукції української кондитерської компанії на російський ринок. Основною з умов зняття заборони була обов’язкова інспекція чотирьох українських підприємств представниками російського відомства.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Після проведення необхідної інспекції, продукція Roshen може повернутися на ринок РФ, проте в Росспоживнагляді пообіцяли ретельно перевіряти кожну партію.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: