fbpx
Кінотеатри

Шон Вільям Скотт зніметься з Джекі Чаном

 Актор Шон Вільям Скотт, який відомий багатьом по ролі Стіфлера з франшизи «Американський пиріг», отримав роль у комедійному бойовику Сема Фелла «Пошук зниклих безвісти». При цьому слід зауважити, що головна роль у цьому проекті вже досить давно закріплена за Джекі Чаном.

 Зйомки фільму повинні стартувати вже в січні 2014 року. У центрі сюжету виявиться детектив з Гонконгу, у виконанні Джекі Чана, який вже кілька років намагається зловити одного кримінального боса. Одного разу племінниця героя Джекі Чана потрапляє в неприємності – вона виявляється втягнута у справи злочинного синдикату, а для того щоб врятувати її, головний герой змушений звернутися за допомогою до американського любителю азартних ігор. Цього самого американця і зіграє Шон Вільям Скотт.

 Востаннє Шон Вільям Скотт з’являвся у фільмі «Муві 43». Незважаючи на те, що актор досить часто з’являється на екранах, йому все ж не вдалося здобути великого успіху в кіно і багато хто продовжує асоціювати його виключно зі Стіфлером з «Американського пирога».

Читайте також: