fbpx
Економіка

КСУ підписала низку договорів про співпрацю з Європейським Економічним Сенатом

 22 жовтня о інформаційному агентстві «Інтерфакс – Україна» було підписано ряд договорів про співпрацю Конфедерації будівельників України (КСУ) з Європейським Економічним Сенатом (ЄЕС) та Асоціацією платників податків Європи (АПНЕ).

 Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації будівельників України, зазначив, що першочерговою метою підписання договору про співпрацю з ЄЕС і АПНЕ є залучення іноземних інвестицій в Україну. Крім вище означеного, ЄЕС, виступивши поручителем за Україну, допоможе нашим вітчизняним забудовникам вийти на світовий рівень.

 Генеральний директор Європейського Економічного Сенату Майкл Йегер сказав, що першочерговим завданням є робота над зниженням кредитних ставок. Згідно з даними, які озвучив в ході прес – конференції Майкл Йегер, в Україні розмір кредитних ставок становить від 10 до 17%. Це дуже високий рівень кредитних ставок і цей показник «відлякує» інвесторів. Якщо кредитні ставки будуть на рівні європейських (3-8 %), то ситуація зможе докорінно змінитися, – вважає Майкл Йегер. Гендиректор ЄЕС додав, що, незважаючи на всі проблеми України, він дуже задоволений тим, що КСУ є їх партнером. Він додав, що дана співпраця стане основою для взаємного обміну знаннями. Пан Йегер додав, що завдяки спільним зусиллям можна буде добитися якнайшвидшого визнання України повноцінним членом ЄС.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

 Рольф Барон фон Хохенхау, президент Асоціації платників податків Європи, зазначив, що всі наявні проблеми в Україні, наприклад, корупція, яка у всіх на слуху, не є проблемами однієї лише України. Проблеми такого ж типу зустрічаються в ряді інших країн, але спільна плідна робота допоможе боротися зі складнощами такого роду.

Читайте також: