fbpx
Суспільство

У Києві пройде виставка-ярмарок шкіри та хутра “Сезон ОСІНЬ”

23-26 жовтня у Київському Палаці Спорту відбудеться виставка-ярмарок "Сезон ОСІНЬ", на якій киянам буде представлено великий асортимент виробів зі шкіри та хутра за демократичними цінами. Про це УНН повідомили організатори виставки.

Відмінність виставки "Сезон ОСІНЬ" від магазинного асортименту в тому, що на виставці продаватимуться за осінніми цінами нові моделі шкіряних та хутряних виробів із зимових колекцій.

"Виставка – це можливість порадувати себе і своїх близьких обновками, придбати красиву і потрібну річ. Основна перевага виставки в тому, що на ній буде представлена велика кількість виробів з хутра та шкіри. А на відкритому майданчику перед Палацом спорту – розгорне свою роботу "Зелений ярмарок", відвідувати який люблять багато людей", – зазначили організатори виставки.

Читайте також:  Давній палац графів Винницьких в Урожі біля Нагуєвич

Асортимент представлених на ярмарку товарів різноманітний, тому кожен відвідувач зможе підібрати для себе одяг, який буде підкреслювати особливості його фігури. Крім того, купуючи товари на виставці, можна не побоюватися підробок – всі компанії-учасники виробляють товари тільки високої якості.

Крім чоловічого і жіночого верхнього одягу, на виставці буде представлена ​​сезонне взуття, шкіргалантерея, дитячий одяг, класичні костюми, головні убори, косметика, біжутерія, парфумерія, а також аксесуари для дому – постільна білизна, домашній текстиль і багато інших дрібниць.

"Жінки, які віддають перевагу класичному стилю, не залишаться байдужі до якості та ексклюзивності моделей одягу сучасних українських виробників. Шуби і дублянки, зимові головні убори, жилети з різноманітного хутра, чоловічі шкіряні куртки – асортимент набагато ширший, ніж в окремому спеціалізованому магазині. Чоловіки на виставці зможуть придбати як верхній одяг, так і класичні костюми, сорочки різних фасонів і кольорів, краватки, а також трикотаж від українських, польських, турецьких виробників", – підкреслили організатори.

Читайте також:  Французький іноземний легіон очолює етнічний українець Кирило Ющенко (ВІДЕО)

Також на виставці буде представлено великий вибір різноманітного сезонного взуття – новинки осінніх і зимових колекцій, а також взуття з колекцій літнього сезону буде продаватися за низькою ціною.

Різноманітність асортименту виробів, представлених на виставці, гарантує, що кожен відвідувач знайде тут для себе щось необхідне.

Виставка працює з 11:00 до 19:00. Вхід вільний. Детальна інформація за телефонами: (096) 506-83-34, (093) 904-10-11, (044) 237-17-82

Джерело: УНН

Читайте також: