fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Рейдери забирають у незрячих базу відпочинку “Івушка” – А. Яценюк

Рейдери разом з продажними суддями забирають в українського товариства незрячих базу відпочинку, яка розташована в мальовничому містечку Козин Обухівського району. Про це на брифінгу повідомив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк разом із представниками товариства незрячих, передає кореспондент УНН.

Навколо бази відпочинку "Івушка" знаходяться елітні особняки і тому це місце є привабливим для людей з великими грошима, які збираються забрати базу відпочинку, яка будувалася товариством незрячих і належить їм вже майже 30 років.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Він розповів, що його тесть також незрячий і він добре розуміє, як важливо для незрячих людей мати можливість відпочивати, відволікатися в колі людей з такими ж вадами зору.

"Вимагаємо від Кабміну з’ясувати, хто є засновниками компанії "Союзінвест" і хто з чиновників дав можливість рейдерського захоплення майна українського товариства незрячих. Ми вже оформили відповідні запити і я звертаюся до першого віце-прем’єр-міністра Сергія Арбузова з вимогою негайно відреагувати і повернути у власність те, що належить незрячим", – заявив А. Яценюк.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: