fbpx
Політика

Угода про асоціацію не передбачає підвищення рівня життя українців до європейського – Симоненко

 Лідер парламентської фракції «Комуністичної партії України» Петро Симоненко не в захваті від проекту Угоди про асоціацію. На його думку, в документі Європа пред’являє українській стороні тільки вимоги, а про підвищення рівня життя українців до європейського – ані слова. Крім того, Європа стоїть на захисті прав сексуальних меншин, що в майбутньому з Україною може зіграти злий жарт.

 «Я б хотів звернутися до так званих євроінтеграторів із закликом ще раз вчитатися в Угоду про асоціацію. У тексті до України пред’являються одні вимоги, але немає жодного рядка про підвищення заробітних плат до європейського рівня. Зате активно захищаються права сексуальних меншин. Дійде до того, що замість Параду Перемоги Хрещатиком крокуватимуть факельні ходи нацистів з УПА і гей – паради», – заявив з ​​трибуни Верховної Ради Петро Симоненко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Вирішувати соціальні питання, на думку Петра Симоненка, парламентарії не хочуть. Про це свідчить хоча б той факт, що комуністи внесли на розгляд Верховної Ради 145 законопроектів суто соціального характеру, але практично жоден з них нардепи не підтримали.

 Що стосується ініціативи проведення в Україні референдуму, то, на думку комуніста, влада боїться почути дану думку народу щодо подальшого зовнішньополітичного курсу країни.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: