fbpx
Спорт

Віталій Кличко про німецьке громадянство свого брата: Цікаво, а Володимир про це знає?

Учора ввечері, а також протягом сьогоднішнього дня, у ряді видань з’явилася інформація про те, що український боксер-супертяж Володимир Кличко нібито отримав німецьке громадянство. За великим рахунком, така новина могла і не бути сприйнята як сенсація, адже всім відомо про те, що Володимир Кличко проводив, а, можливо, і проводить у Німеччині досить-таки багато часу. Крім того, багато своїх боксерських поєдинків Володимир Кличко провів саме на німецьких аренах.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Інформація про нібито отримання Володимиром Кличком німецького громадянства була поширена з посиланням на американську газету "The Atlantic". При цьому вказувалося, що колумніст американського видання Аллен Барра зазначив, що Володимир Кличко став писати своє прізвище в німецькій транскрипції, коли став громадянином цієї країни.

А сьогодні Віталій Кличко прокоментував поширену про його молодшого брата інформацію. «Цікаво, а брат про це знає, ні? Це чутки, зараз їх поширюється дуже багато. Хочу сказати одне – Володимир завжди був громадянином України і залишиться ним», – наводять сьогодні ЗМІ слова лідера партії «УДАР».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: gazeta.ua, Кorrespondent.net

Читайте також: