fbpx
Без категорії

Російська збірна з карате на Всесвітніх іграх бойових мистецтв завоювала повний комплект медалей

Збірна Росії з карате більш ніж успішно виступила на Всесвітніх іграх бойових мистецтв у Санкт -Петербурзі і зуміла завоювати повний комплект медалей.

Як заявив з цього приводу віце-президент Федерації карате Росії /ФКР/ Андрій Потапов: "Вважаю, що збірна Росії з карате гідно виглядала на цих змаганнях. Для федерації це теж знакова подія, оскільки ми внесли у скарбничку всієї великої російської команди і свої медалі. Тепер будемо ще більше тренуватися, щоб перемагати якомога частіше".

У перший день золоту нагороду команді приніс Магомедрасул Муртазалієв. У заключний день скарбничка російської збірної була поповнена ще двома нагородами – відзначилися Інга Шерозія, яка стала володаркою срібної медалі, а також Ольга Степанова, яка виграла "бронзу". У куміте росіяни виграли повний комплект медалей Ігор бойових мистецтв, чим зуміли порадувати своїх уболівальників.

За словами Андрія Потапова, перед початком змагань перед спортсменами і тренерами було поставлено завдання завоювати на Іграх 2 медалі і головна ставка робилася на Інгу Шерозію. "Ми дуже хотіли, щоб вона завоювала тут "золото", – зізнався Потапов. – Інга могла цього домогтися, але, на жаль, спорт є спорт".

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: