fbpx
Футбол

Ліга Європи: українські клуби дізналися арбітрів на найближчі матчі

Стали відомі бригади арбітрів, які обслуговуватимуть матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Матч Ліги Європи між португальським клубом «Пасуш Феррейра» і дніпропетровським «Дніпром» обслуговуватиме бригада французьких арбітрів на чолі з Тоні Шапроном. У досьє цього арбітра значаться 2 зустрічі за участю клубів з України: восени 2010 він зафіксував програш «Металіста» з рахунком 0:2 нідерландському "ПСВ", а наступної весни – перемогу київського «Динамо» над турецьким «Бешикташем» 4:0. Асистентами Тоні Шапрона будуть Фреді Арка і Стефан Люці; додатковими асистентами – Уілфред Бьян і Саїд Еннджімі. Четвертий суддя – Давид Бенек. Делегатом УЄФА на зустрічі буде працювати Кріс Беллон з Бельгії, суддівським спостерігачем матчу став Маттеор Трефолоні з Італії.

Матч київського «Динамо» і футбольного клубу «Тун» (Швейцарія) довірили турецькій бригаді суддів. Головним арбітром зустрічі буде Халізом Езкахья (33 роки, судить міжнародні ігри з 2009 року, ігри за участю столичного «Динамо» не обслуговував, поза футболом є вчителем фізичної культури). Бічними суддями будуть Кемаль Їлмаз і Сем Чатман. Арбітри за воротами: Сулейман Абай і Толга Езкалфа. Четвертий суддя: Серкан Ок.

Гру між одеським футбольним клубом «Чорноморець» і болгарським «Лудогорець» обслуговуватимуть арбітри з Румунії. Очолить бригаду арбітрів Дан Тудор. Допомагати головному судді будуть бічні лайнсмени Міклош Іштван і Аурел Оніта, а Роберт Думітру і Іонут Маріус Аврам перебуватимуть за воротами. Четвертий арбітр – Міхай Овідіу Артене. Делегат УЄФА – поляк Мирослав Рижков. Суддівський спостерігач – грек Георгіос Бікас.

Нагадаємо, матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА пройдуть 24 жовтня.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: