fbpx
Політика

Розгляд євроінтеграційних законопроектів не можна затягувати – Кличко

 Під час виступу в сесійній залі Верховної Ради України 22 жовтня, лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко заявив, що не можна затягувати розгляд євроінтеграційних законопроектів. Як зазначив політик, сьогодні становище України стає все більш ризикованим, і відповідальність за це лежить на владі.

За його словами, було багато розмов про євроінтеграцію, і українська влада хвалилася, зображуючи із себе «локомотив», який мчить до Європи, але тепер робить все для того, щоб зірвати підписання Угоди.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Віталій Кличко підкреслив, що влада нарешті повинна зрозуміти, що не можна взяти на себе зобов’язання перед Європою, а потім не виконати їх.

«Я вже неодноразово говорив: питання виборчого правосуддя – не поле для ігор. Президент має достатньо підстав і важелів, щоб звільнити Юлію Тимошенко і поставити крапку в інтризі, яка непристойно затягнулася», – заявив лідер «УДАРу».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Також він звернув увагу на те, що в порядку денному на цей тиждень немає жодного євроінтеграційного законопроекту. За словами Кличка, влада лише розповідає про їх підготовку, але боїться внести в зал, оскільки хоче прийняти їх без обговорення.

Як вважає депутат, влада хоче ухвалити їх не для того, щоб досягти європейських стандартів, а лише для задоволення власних інтересів.

Читайте також: