fbpx
Політика

Михайло Чечетов: Юлія Тимошенко повинна особисто подати прохання про помилування

 Михайло Чечетов, що представляє в українському парламенті «Партію регіонів» вважає, що колишній прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко повинна особисто подати прохання про помилування.

Сьогодні в ЗМІ наводяться слова Михайла Чечетова, що прозвучали на засіданні парламенту. «Перш за все, Тимошенко повинна особисто подати прохання про помилування, а вона цього не хоче робити, а також почати погашати збитки, які вона завдала», – зазначив політик. На думку Михайла Чечетова, у зв’язку з тим, що стосовно Юлії Тимошенко не закриті всі кримінальні справи, в даний момент помилування неможливе. Крім того, політик звернувся до представників опозиції із закликом взяти участь у робочій групі, що займається розробкою проекту закону з питань можливості лікування засуджених за кордоном.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Сьогодні з’явилися повідомлення і про те, що народний депутат України Сергій Міщенко зареєстрував у Верховній Раді зміни до свого законопроекту, в якому йдеться про дозвіл лікування ув’язнених за кордоном. «Після багатогодинних суперечок і сперечань з керівництвом Верховної Ради, я зареєстрував зміни та доповнення до мого законопроекту про дозвіл лікування ув’язнених за кордоном», – наводять ЗМІ слова Сергія Міщенка з посиланням на Facebook політика.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: УНН, podrobnosti.ua

Читайте також: