fbpx
Політика

Підписання Угоди про асоціацію. Україна продемонструвала значний прогрес у виконанні вимог ЄС – Азаров

   Україна продемонструвала значний прогрес у виконанні вимог ЄС для підписання Угоди про асоціацію, процес підготовки до підписання цього документа йде нормально, заявив прем’єр-міністр України Микола Азаров.

"Україна активно виконує ті угоди, про які ми домовилися з ЄС. Я думаю, що ми з вами можемо відзначити значний прогрес у реалізації наших домовленостей…. процес підготовки йде, на мій погляд, нормально", – сказав М. Азаров у ході зустрічі з главою МЗС Швеції Карлом Більдтом і главою МИЛ Польщі Радославом Сікорським у вівторок у Києві.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Український прем’єр нагадав, що уряд схвалив проект Угоди про асоціацію Україна – ЄС, і зараз він знаходиться на розгляді інших держструктур, після чого буде винесений на розгляд президента Віктора Януковича. 

Крім того, за словами М. Азарова, українська влада активно співпрацює з місією Кокса-Квасневського, а у Верховній Раді зараз знаходиться останній законопроект з пакету так званих євроінтеграційних.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: