fbpx
Політика

Путін і король Голландії 8 листопада зустрінуться в Москві

Прес-служба Кремля повідомила, що президент Росії Володимир Путін і король Нідерландів Віллем-Александр проведуть зустріч восьмого листопада в Москві, де проходитиме церемонія закриття перехресних років. Це рішення було прийнято після телефонної розмови глави російської держави з голландським прем’єром Марком Рютте.

«Володимир Путін і Марк Рютте обговорили ситуацію навколо диппредставництва Росії в Гаазі», – повідомляється на на сайті президента Росії. «Крім того, в ході розмови відбувся обмін думками про перехресні роки Росії в Нідерландах та Нідерландів в Росії, була дана позитивна оцінка заходам, що відбулися в їх рамках, а також домовлено, що церемонія закриття років відбудеться в Москві 8 листопада з участю Володимира Путіна і Короля Нідерландів Віллема -Александра», – сказано в цьому ж повідомленні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, в останні дні у відносинах Росії та Нідерландів спостерігається помітне охолодження, справа дійшла до того, що в Гаазі навіть розглядали можливість скасування запланованого візиту короля Віллема-Александра та королеви Максими до Москви.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: