fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Лікарі витягли болт з серця потерпілого під час теракту у Волгограді

Керівник прес-служби губернатора Волгоградської області Катерина Голод з посиланням на представників медичної служби розповіла, що лікарям вдалося врятувати одного з потерпілих під час теракту у Волгограді при вибуху в автобусі, незважаючи на серйозну операцію, під час якої з серця пораненого  витягнули металевий болт.
 
«Вибухівка була начинена вражаючими елементами, і болт потрапив чоловіку в серце. Операція пройшла успішно. Лікарі дають сприятливий прогноз щодо цього чоловіка. Щодо інших постраждалих прогнозів поки що немає, тому що у всіх них стан важкий, всі вони знаходяться в стані контузії», – сказала глава прес-служби.
 

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Вона також повідомила, що всіх постраждалих у лікарні відвідав губернатор регіону Сергій Боженов. Крім того, на літаку МНС Росії в Волгоград прибули провідні лікарі московських клінік, які оглянули всіх жертв теракту.
 
За даними прес-служби, губернатор Боженов звернувся з проханням до місцевих медиків і попросив персонал лікарні, де знаходяться поранені, тримати їх під постійним наглядом. «Приблизно 100 осіб працюватимуть у цій лікарні» , – сказала Голод. Як повідомляється в обладміністрації, всього госпіталізовано 28 осіб, з них 11 підлітків, одна дитина.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 

Лікарі витягли болт з серця потерпілого під час теракту у Волгограді (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: