fbpx
Новини світу

“Передовий гей-загін України” провів акцію в Києві

Учора активісти громадянської ініціативи "Передовий гей- загін України" провели на столичному проспекті Перемоги акцію проти гомофобії, передає УНН.

Активісти зазначили, що "антидискримінаційний законопроект (№ 2342 ), який би вирівняв трудові права всіх громадян, незалежно від сексуальної орієнтації, спільними зусиллями влади та опозиції покладено "під сукно". Це – незважаючи на однозначну позицію Європи з цього приводу.

Взагалі, єдине питання, яке насправді об’єднує владу і опозицію – це гомофобія. Поки одні представники опозиції шукають виправдань лицемірству, інші публічно закликають лікувати (!) представників сексуальних меншин. Від цієї влади сюрпризів взагалі нема чого чекати – чого варті тільки ці хейтерські заяви".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

"Ми – за позитивні дії. Ми – за активну позицію ЛГБТ -спільноти. Не треба нам розповідати, які прапори правильні, а які ні. Маніфестуйте, висловлюйтеся, будьте самими собою! Робіть це під будь-якими прапорами, але робіть, не сподівайтеся, що вам з "панського плеча" дадуть привілей почувати себе людиною у своїй країні!

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Саме така позиція відповідає інтересам ЛГБТ-спільноти, інтересам усіх громадян України, нарешті, дійсним цінностям веселкового прапора ЛГБТ", – повідомили активісти.

Джерело: УНН

Читайте також: