fbpx
Політика

«Партія регіонів» підтримує законопроект Міщенка щодо лікування ув’язнених за кордоном

 «Партію регіонів» влаштовує проект закону, поданий на розгляд Верховної Ради позафракційним депутатом Сергієм Міщенком про лікування засуджених за кордоном. На думку регіоналів, у разі його прийняття, може вирішитися питання Тимошенко. Про це на брифінгу журналістам заявив лідер фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов. У той же час нардеп побоюється, що опозиціонери провалять прийняття цього закону.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 «Міщенко зареєстрував проект закону, він відправлений до комітету. При нормальній роботі він міг би бути винесений в зал вже в четвер і розглянутий… Але опозицію налякало те, що звільнення Тимошенко може вийти на фінальний шлях завершення», – заявив Олександр Єфремов.

 Він припускає, що опозицію не влаштовує взагалі жоден законопроект про лікування Тимошенко за кордоном, оскільки вони хочуть залишити екс – прем’єра у в’язниці.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Нагадаємо, законопроект авторства позафракційного нардепа Сергія Міщенка про лікування засуджених за кордоном був зареєстрований у парламенті ще в липні 2013 року. Сьогодні його відправили на затвердження в профільний комітет Верховної Ради.

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: