fbpx
Новини світу

Instagram нарешті дістанеться до Windows Phone 8

 Мобільна платформа Windows Phone 8 так і не здобула особливого успіху на ринку, не зумівши чинити гідний опір таким системам, як iOS і Android. Багато хто пов’язував це в першу чергу з відсутністю великої кількості додатків на Windows Phone 8, зокрема популярної фото – мережі Instagram.

 Сьогодні ж, 22 жовтня, в рамках презентації в Абу – Дабі, голова компанії Nokia Стівен Елоп повідомив новину, яку багато хто дійсно досить давно чекав. Він анонсував вихід офіційної програми Instagram під Windows Phone 8, запевнивши, що вона з’явиться вже в найближчі тижні.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 При цьому Instagram став не єдиним додатком, який незабаром добереться до Windows Phone 8. Серед інших також були названі Vine і Flipboard.

  Перший додаток дозволяє записувати короткі відеозаписи і потім викладати їх в Twitter. До слова, саме додаток якраз і належить Twitter.

 Що ж до Flipboard – то це свого роду журнал, за допомогою якого можна підписуватися на новини різних популярних ресурсів, які згодом відображаються в додатку і верстаються як сторінки журналу.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Всі ці додатки будуть доступні безкоштовно.

Читайте також: