fbpx
Новини світу

Мухаммад Амін вимагає від московської влади заборонити “Російський марш”

 Голова Федерації мігрантів Російської Федерації Мухаммад Амін звернувся до московської мерії із закликом не погоджувати проведення акції націоналістів «Російський марш», яка запланована на 4 листопада.

 «Якщо ми дізнаємося, що націоналістам все таки дозволять проводити мітинг, то ми подамо заявку з вимогою провести альтернативний мітинг», – повідомив Мухаммад Амін. На його думку, націоналісти своїми акціями закликають до насильства.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Додамо, що представники націоналістів подали в мерію Москви прохання про проведення «Російського маршу» саме в Любліно, однак вони не проти проведення маршу в самому центрі столиці.

 «Найбільша акція націоналістів світу відбудеться 4 листопада. Вона буде носити назву «Російський марш»! У нинішньому році подібні акції заплановані в ста містах Росії. В одній тільки Москві мітинг збере до 30 тисяч осіб!» – прокоментував майбутню подію лідер руху «Росіяни» Дмитро Дьомушкін.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Нагадаємо, що тема нелегальних мігрантів гостро стала у фокусі громадськості та ЗМІ після вбивства 25 – річного жителя Вінницького району Бірюльово Єгора Щербакова. Молоду людину вбив чоловік кавказької зовнішності.

 За матеріалами: vz.ru

Читайте також: