fbpx
Кінотеатри

Бенедикт Камбербетч замінить Тома Харді у підкоренні Евересту

 В даний час в Голлівуді ведеться розробка відразу двох фільмів під назвою «Еверест». Постановкою одного з них займається Даг Лайман, а іншого – Бальтасар Кормакур.

До фільму Дага Лаймана досить довгий час був приписаний актор Том Харді, але згодом він вибув з проекту. Зараз же стало відомо, що режисер уже знайшов йому заміну. Так, одним з головних претендентів на роль є Бенедикт Камбербетч, який прославився завдяки ролі в серіалі «Шерлок».

Якщо переговори з актором пройдуть успішно, то Камбербетчу належить зіграти британського альпініста Джорджа Меллорі, який за своє життя взяв участь у трьох експедиціях на Еверест. Остання вилазка на гору завершилася для нього трагічно. Він зник разом зі своїм напарником Ендрю Ірвіном і його останки були виявлені лише через 75 років.

Наскільки відомо, зйомки фільму повинні початися в березні і саме через це від ролі відмовився Том Харді – йому цей час просто не підходить.

Крім Камбербетча на головну роль у фільмі також претендують такі знаменитості як Люк Еванс, Генрі Кавілл, Юель Кіннаман, Джеймс МакЕвой, Том Хіддлстон, Джим Стерджесс, Меттью Гуд та інші.

Читайте також: