fbpx
Шоу-бізнес

Жителі Житомира пропонують заборонити Максиму Галкіну в’їжджати в область

  Житомирські туристи пропонують бойкотувати концерти популярного російського гумориста Максима Галкіна і оголосити його персоною нон-грата. Про це заявив голова Житомирської обласної громадської організації «Центр розвитку туризму» Микола Костриця.

Вся справа в тому, що Максим Галкін викликав невдоволення місцевих жителів зйомками, а саме брудом, яким залишила знімальна команда. Микола Костриця зазначив: «На скеледромі в Денішах знімали епізод фільму "Все можуть королі" з Максимом Галкіним. Підсумок багатоденних зйомок виявився банально простим: "Королі" залишили після себе гори сміття».

Він також зазначив, що місцеві жителі розберуть на матеріали дерев’яний брус, однак вони не знають, що робити з кубометрами розбитого і розкиданого пінопласту, який ніколи не перегниє, з цвяхами, шурупами та іншим брудом, які були розкидані там, де займаються альпінізмом і скелелазінням сотні туристів.

Микола Костриця обурено зазначив: «Звичайно, справжні шанувальники природи і просто туристи приберуть скалодром в Денішах, адже це місце для них другий будинок, а Галкін і Ко отримали свої гонорари і поїхали, тому що "не королівська це справа" прибирати за собою».

На знак протесту Костриця пропонує всім шанувальникам Максима Галкіна ігнорувати його творчі досягнення, заборонити в’їзд в Житомирську область і вимагати частину гонорарів на ліквідацію збитків.

Що ж з цього приводу думає сам Максим Галкін поки невідомо.

За матеріалами: rus.newsru.ua

Читайте також: