fbpx
Кінотеатри

ДіКапріо придивляється до екранізації книги скандинавського автора

  Як стало відомо, актор Леонардо ДіКапріо в даний час придивляється до екранізації роману норвезького письменника Ю Несбі – «Кров на снігу», права на який обійшлися студії Warner Brothers в чималу суму.
 
 Повідомляється, що компанія ДіКапріо Appian Way буде займатися продюсуванням даного проекту, а сам актор може виконати в ньому головну роль.
 
 Примітно, що вибирати режисера належить автору самої книги – такі були умови укладеного контракту між ним і голлівудською студією.
 
 Наскільки відомо, книга «Кров на снігу» з’явиться на прилавках лише  наступного року. До того ж, вона буде випущена під псевдонімом Ю Несбі – Том Йоханссон. Даний роман стане першою частиною діологіі. Друга книга повинна з’явитися в 2015 році.
 
 Книга розповідає історію вбивці, якому доручено вбити дружину свого боса, однак він закохується в неї, через що потрапляє в дуже складну ситуацію.
 
 Це далеко не перший роман Ю Несбі, який хочуть екранізувати в Голлівуді. Раніше вже знімали фільм за його книгою «Мисливець за головами». Крім того, режисер Мартін Скорсезе придивляється до екранізації його книги «Сніговик».
 
 Найближчий фільм з Леонардо ДіКапріо – «Вовк з Уолл-стріт».

 

Трейлер до фільму «Вовк з Уолл-стріт» (відео):

Читайте також: