fbpx
Спорт

Гільєрмо Джонс впевнений, що знову переможе Дениса Лебедєва

Панамський боксер Гільєрмо Джонс, позбавлений чемпіонського титулу, пообіцяв вдруге перемогти росіянина Дениса Лебедєва. Панамець підкреслив, що зараз, коли сторони ось-ось домовляться про повторний поєдинок, він набагато сильніший за російського боксера, точно так само, як і перед першим боєм. А значить, впевнений Джонс, він обов’язково отримає перемогу в матчі-реванші.

18 ​​жовтня Всесвітня боксерська асоціація передала пояс чемпіона світу Денису Лебедєву, так як Гільєрмо Джонс був запідозрений у вживанні допінгу (зокрема, застосуванні фуросеміду, що приховує сліди стероїдів у крові). Панамський спортсмен не бачить нічого страшного в такому рішенні WBA, так як він твердо має намір повернути чемпіонський титул.

Представники боксерів зобов’язані домовитися про умови чергового поєдинку до 24 жовтня. У зворотному випадку права на організацію бою будуть виставлені на торги.

Перший бій між Гільєрмо Джонсом і Денисом Лебедєвим відбувся в Москві 17 травня 2013 року. Панамський боксер здобув перемогу технічним нокаутом в 11-му раунді і повернув собі чемпіонський пояс за версією Всесвітньої боксерської асоціації.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: