fbpx
Шоу-бізнес

Вікторія Бекхем сімейний особняк хоче оформити в стилі Коко Шанель

  Колишня популярна співачка, а тепер відомий дизайнер Вікторія Бекхем має намір витратити дуже солідну суму на ремонт особняка Holland Park на заході Лондона. Зірка має намір оформити сімейне гніздечко в стилі паризької квартири легендарної Коко Шанель.

Джерела, наближені до Вікторії, повідомили: «Вона хоче, щоб її будинок виглядав як паризька квартира Коко Шанель, це її найулюбленіше місце у світі. Вона любить елегантний стильний декор: великі дзеркала і люстри, білий мармур і чорну лаковану плитку».

За словами цього самого джерела, Вікторія Бекхем не тільки хоче створити стильний будинок, але ще й зробити його функціональним і догодити всім членам родини. «Вона планує створити велику професійну кухню для Девіда, який любить готувати. Також вона хоче, щоб в її будинку була майстерня, де б вона могла створювати своє вбрання», – сказало джерело.

Нагадуємо, що нещодавно Вікторія Бекхем і Девід Бекхем продали за 19 мільйонів доларів свій особняк в графстві Хардфоршір на південному сході Англії, якому журналісти присвоїли назву «Бекінгемскій палац». Сім’я Бекхемів проживала в цьому особняку з 1999 року, а тепер же Девід, Вікторія і їх четверо діточок поселяться в Holland Park в Лондоні.

За матеріалами: Grazia Daily

Читайте також: