fbpx
Політика

Генсек ООН Пан Гі Мун засудив теракт у Волгограді

Як повідомив журналістам заступник офіційного представника всесвітньої організації Фархан Хак, генеральний секретар Всесвітньої організації Пан Гі Мун засудив теракт у Волгограді і висловив співчуття родичам жертв.

"Генеральний секретар засмучений терактом в автобусі в російському місті Волгограді, його думки з жертвами і їх родинами ", – сказав Хак. "Ми засуджуємо такі акти насильства найрішучішим чином", – додав він.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, напередодні у Волгограді стався вибух у салоні автобуса "ЛіАЗ", в результаті чого загинули шестеро осіб, а також передбачувана смертниця. Ще близько чотирьох десятків осіб були поранені і госпіталізовані в волгоградські лікарні.

Кілька поранених довелося евакуювати до Москви на літаку МНС, їх доставили на лікування в НДІ імені Вишневського і в Центральний інститут травматології і ортопедії імені Пріорова. Цим же бортом у столичні клініки вилетіли і родичі постраждалих. Порушено кримінальну справу про теракт.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Генсек ООН Пан Гі Мун засудив теракт у Волгограді (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: