fbpx
Футбол

«Байєр» – «Шахтар». «У Леверкузен ми приїхали за очками», – Мірча Луческу

У середу, 23 жовтня, донецький «Шахтар» в третьому турі групового раунду Ліги чемпіонів зіграє з леверкузенським «Байєром». Не можна цей матч назвати для підопічних Мірчі Луческу ключовим у нинішній Лізі чемпіонів, але від його результату багато чого буде залежати, а тому «Шахтарю» добре б було виграти.

Під час передматчевої прес-конференції головний тренер донецького клубу Мірча Луческу зазначив, що в Леверкузен «Шахтар» приїхав за очками. «Нас очікує дуже складна гра. Але не будемо забувати, що "Шахтар" досить добре грає з німецькими командами», – підкреслив румунський фахівець і додав, що після спарених матчів часто картина в турнірній таблиці стає більш ясною.

Запитали журналісти у Мірчі Луческу й про головну футбольну тему Німеччини останніх днів – неіснуючому, але зарахуваному суддями голі футболіста «Байєра» Штефана Кісслінга у ворота «Хоффенхайма». Румунський фахівець зазначив, що «такі моменти у футболі іноді трапляються» і згадав про епізод в Коппенгагені і голі форварда «Шахтаря» Луіса Адріано у ворота «Нордшелланда».

Продовжуючи розмову про завтрашній поєдинок «Байєр» – «Шахтар», Мірча Луческу зазначив, що на поле вийдуть команди з абсолютно різними стилями. Німецький клуб, за словами головного тренера донецької команди, «базує свою гру на мощі, намагається максимально використовувати найкращі якості, гру на другому поверсі». «Шахтар», як підкреслив Мірча Луческу, засновує «свою гру на техніці і видовищності».

«Спробуємо контролювати хід зустрічі за рахунок якостей, які невластиві німецькому футболу. Велика проблема для нас – стандартні положення і контратаки, які здорово проводить «Байєр»», – підкреслив румунський фахівець і додав наступне: «Сподіваюся, що в боротьбі двох стилів народиться справжній спектакль».

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: