fbpx
Футбол

Ігор Суркіс: Не вийти з групи в Лізі Європи – це ганьба

 У груповому раунді Ліги Європи київське «Динамо» зіграло вже два матчі, але результати цих поєдинків, можна не сумніватися, не влаштовують ні керівництво столичної команди, ні її вболівальників. Нагадаємо, що «Динамо» в першому матчі програло, а потім зіграло внічию.

 Сьогодні в ЗМІ з’явилася заява президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса, який заявив, що «сьогодні не вийти з цієї групи – ганьба». Складно тут сперечатися з Ігорем Суркісом, оскільки суперники «Динамо» не мають такої історії, як сама титулована українська команда, а також не мають у своєму складі таких класних футболістів, які є в розпорядженні Олега Блохіна. Невихід з групи, Ігор Суркіс назвав «плямою», яку «ще довго доведеться змивати цим, або вже іншим гравцям».

 «Так само, як ми роками змивали ганьбу 2005 року, коли не потрапили в Лігу чемпіонів, або весни цього року, зайнявши в чемпіонаті третє місце», – зазначив президент київського «Динамо», згадавши 1983 рік, коли, за його словами, «Динамо» «знаходилося на неналежному йому місці». Ігор Суркіс заявив, що тоді команда «зуміла піднятися, піднятися з колін, а потім завоювала європейський кубок».

 На думку президента київського «Динамо» «треба терпіти і працювати. Хто це вміє робити, до того обов’язково перемоги прийдуть».

 Прокоментував Ігор Суркіс і введення фан -карт. Таке нововведення президент «Динамо» вважає зручним для вболівальників. «Упевнений, що люди, які мають такі карти, з набагато більшим задоволенням і комфортом прийдуть на стадіон», – резюмує Ігор Суркіс, слова якого сьогодні ввечері наводять ЗМІ з посиланням на сайт київського «Динамо».

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: