fbpx
Політика

22 жовтня Путін проведе в Уфі засідання Ради з міжнаціональних відносин

 Як повідомила сьогодні, 21 жовтня, прес – служба Кремля, президент Росії Володимир Путін у вівторок, 22 жовтня, здійснить робочу поїздку до Приволзького федерального округу і в Уфі проведе засідання Ради при президенті з питань міжнаціональних відносин. Прес -служба Кремля уточнила, що основною темою засідання є реалізація державної національної політики в суб’єктах РФ.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Учасниками засідання обговорюватимуться питання щодо вдосконалення регіональних законодавчих баз, етнологічного моніторингу, систем кадрового забезпечення, інтеграції мігрантів, соціально – культурної адаптації. На засіданні будуть присутні керівники від федеральних органів державної влади, наукових та експертних спільнот і загальноросійських національно – культурних організацій», – повідомляють у Кремлі.

 Також намічена зустріч голови держави з муфтіями духовних управлінь російських мусульман, де заплановано обговорити актуальні проблеми взаємодії держави і мусульманських релігійних організацій. Крім цього, президент Росії візьме участь в урочистому заході, який присвячено 225 – річчю заснування Центрального релігійного управління російських мусульман.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За матеріалами: РИА Новости

Mуфтії і влада Росії (відео): 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: