fbpx
Політика

Єфремов: Верховна Рада навряд чи декриміналізує статті Тимошенко

 Голова парламентської фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов сумнівається, що Верховна Рада декриміналізує статті 364 і 365 Кримінального кодексу України, за якими засуджено екс – прем’єр Юлію Тимошенко. Про це регіонал заявив сьогодні на прес – конференції. За його словами, в парламенті неодноразово піднімалося питання про декриміналізацію 364 і 365 статей Кримінального кодексу України, але всі спроби були невдалими. І не дивно, адже практично жоден представник «Партії регіонів» не підтримав дану ініціативу, вважаючи, що Тимошенко повинна нести відповідальність за свої вчинки.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 «Зрозуміло співвідношення політичних сил в залі, зрозуміло, що в такому варіанті ніхто голосувати не буде. Та й нерозумно голосувати і позбавляти чиновників вищого рівня відповідальності за порушення, які вони допускають», – зазначив парламентарій.

 У той же час Олександр Єфремов сумнівається, що опозиція зацікавлена ​​у лікуванні свого лідера за кордоном і тому не хоче брати участі у розробці законопроекту, який би допоміг вирішити проблему Тимошенко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: