fbpx
Спорт

Дідьє Дешам: У нас хороші шанси пробитися на Мундіаль

 Про результати жеребкування стикових матчів на чемпіонат світу-2014 своєю думкою поділилися представники суперника української збірної – головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам і президент Французької футбольної федерації Ноель Ле Гре.

 За словами наставника французької збірної, які наводяться сьогодні в ЗМІ, представники цієї команди найбільше боялися збірної Португалії. «Є й інші сильні збірні, куди можна віднести Україну. Вони не програють вже сім матчів і дуже мало пропускають», – зазначив Дідьє Дешам і додав, що в очолюваній ним команді «хороші шанси пробитися на Мундіаль».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 А на думку президента Французької футбольної федерації Ноеля Ле Гре, на стадії плей – офф легких суперників бути просто не могло. За словами Ноеля Ле Гре, «Україна буде жорстким опонентом, гра буде збалансована, але прогресу все ж доб’ємося ми».

 Нагадаємо, що раніше свою думку щодо жеребкування стикових матчів чемпіонату світу-2014 висловив наставник збірної України Михайло Фоменко, а також тренер української національної команди Олександр Заваров.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: