fbpx
Право

Толоконникову етапували в невідомому напрямку

 За словами Ірини Хрунової (адвоката засудженої учасниці групи Pussy Riot Надії Толоконникової), її підопічну відвезли з мордовської колонії в невідомому напрямку. Захисниця заявила, що вона отримала цю інформацію від слідчого, який повинен був опитувати Толоконникову сьогодні, 21 жовтня.

 Чоловік активістки Петро Верзілов підтвердив факт етапування і зазначив, що офіційних документів захист не отримала, а начальник колонії послався на «чесне слово офіцера». Звернувшись у ФСВП, Верзілов так і не зміг дізнатися, куди відправили його дружину і де вона знаходиться в даний момент.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Кілька днів тому Надія Толоконникова була доставлена ​​з тюремної лікарні, де вона перебувала протягом двох тижнів, назад у мордовську виправну колонію № 14. Там її помістили в медсанчастину, де засуджена знову відновила голодування і пообіцяла не припиняти його до переведення в іншу виправну установу. Співробітники Федеральної служби виконання покарань РФ пообіцяли, що виконають вимогу ув’язненої. У побаченнях з рідними та адвокатами Толоконниковій відмовлено.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: